Valentijnsdag vieren

Als je een geliefde hebt, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om hem of haar eens flink in de watten te leggen. Je wil ervoor zorgen dat hij of zij zich goed geliefd voelt en je bent bereid om voor hem of haar door het vuur te gaan; dat mogen ze best weten. Valentijnsdag is hier de ideale dag voor. Wij snappen goed dat je flink wil uitpakken met Valentijnsdag en we willen je hier ook best bij helpen. We weten dat het hier nog vroeg voor is, maar deze ultieme viering van Valentijnsdag vergt dan ook de nodige voorbereiding. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de beste Valentijnsdag verzorgt die er is, dus laten we maar meteen aan de slag gaan. We vertellen je graag wat je allemaal kunt, of eigenlijk moet, ondernemen om hier een succes van te maken. 

Chocolade

De eerste tip die we voor je hebben in chocolade kopen. Iedereen houdt van chocolade dus hier kun je bijna niet de fout mee ingaan. Het is leuk als je iets doet met die chocolade die een hint geeft, bijvoorbeeld naar de verrassing die je hebt ingepland of naar jou hint. Als je bijvoorbeeld chocoladeletters bestelt in elke letter van jouw naam, laat je er elke dag eentje komen tot je op Valentijnsdag de laatste letter laat bezorgen en kiest voor een doosje bonbons kopen. Bij dat doosje bonbons voeg je dan een briefje toe met een kaartje naar je verrassing, een lief berichtje of wat dan ook.

Verrassing

Dan de verrassing. De chocolade was natuurlijk al als het goed is een aangename verrassing, maar er kan nog meer uit de kast gehaald worden. Zo kun je bijvoorbeeld bij het hierboven genoemde doosje bonbons een briefje toevoegen waarin je vraagt of je vriend, vriendin, vrouw of man meegaat naar een weekendje Brussel, Parijs of een andere plek. Je kunt natuurlijk elke verrassing geven die je wil, dat is helemaal aan jou. Denk er wel aan dat je dit ruim van tevoren moet plannen. Je moet er in de eerste instantie nog over nadenken, maar je moet ook nog eens zorgen dat er nog plek is bij hetgeen je voor ogen had met Valentijnsdag. 

Afsluiter

Dan de afsluiter; doe waar je je comfortabel bij voelt. Je bent niemand tot iets verplicht. Een klein gebaar zoals de chocolade is leuk, maar je moet doen waar je je prettig bij voelt.